fbpx

Hardcore Classics night met Angerfist, Tha Playah en Nosferatu 

Hardcore liefhebbers hebben 6 januari allang dik omcirkelt in de agenda. Geen lange verhalen maar keihard het nieuwe jaar beginnen op hardcore klassiekers van 1992 tot 2010 tijdens HardCore Classics 2018 in de Box Amsterdam. Vrij uniek is dat Angerfist zijn juwelen collectie in duikt voor een classics set net als Tha Playah & Nosferatu. Samengevoegd met artiesten als Promo, Shadowlands Terrorists, Bass D en DJ Sequence is dit een heerlijke line up waar je zeker niet voor thuis blijft ook als je let op de prijs van het kaartje. Dikke locatie, goed geluid, vette line up en goed betaalbaar als je op tijd je ticket besteld. Voor de echte liefhebber een heerlijke Hardcore trip down memory lane!

By |2017-12-19T18:23:58+00:00december 19th, 2017|Geen categorie|0 Comments

Leave A Comment