fbpx

Beachbop 2017

Vroeger was alles beter, stap daarom in de muzikale tijdmachine voor de trip down memory lane vanaf de Hollandse Costa bij Bloemendaal aan Zee. Omcirkel zaterdag 27 mei maar weer met een dikke marker in je agenda! De eerste zonnestralen zijn ons land al binnen gevallen, en dat merken we meteen in de kaartverkoop, die gaat met een razende lijn omhoog, zie hieronder de line up, wie wil hier nou niet bijzijn?

 

Line up: Erick E // Marcello // Lucien Foort // Dj Jose // Dj Jean // Mark van Dale // Brian S // Georgio // Tino // Dj Guan //Ronald van Gelderen // Pavo // Bountyhunter Freestyle Maniacs // Miss Melody // FlexyFrank // Surprise acts! Hosted by Miss Bunty & MC the Russian

 

Tickets a €14,95 zijn vanaf te bestellen via: TICKETS BEACHBOP

Meld je aan bij het Facebook event om op de hoogte te blijven van de laatste updates: BEACHBOP

Zaterdag 27 mei | 17:00-23:00 |BC Vroeger & BC Fuel | Bloemendaal aan Zee | 18+

Supported by Beachclub Fuel, Beachclub Vroeger, Free2Party, Haerlemsch Finest & Wild FM

By |2017-04-17T01:27:10+00:00april 17th, 2017|Geen categorie|0 Comments