fbpx

Baco & Bitches at the Beach 2017

Ja ja… komt ie dan! Baco & Bitches at the Beach 2017

Pak je bikini`s, bermuda’s en zonnebrand maar vast uit de kast want we gaan het op deze Moederdag heel hot maken! WE ARE BACK ūüėäOMCIRKEL ZONDAG 14 MEI DIRECT DIKKER DAN OOIT IN JE AGENDA!!
Geen Moederdag zal namelijk meer hetzelfde zijn na dit slechtste en gezelligste feestje van Nederland!!! Volgende week vanuit de Batcave van Steve in een B&B special maken we meer bekend over dit volgende B&B hoofdstuk! Tag je vrienden en vergeet vooral niet je schoonmoeder te taggen. Koop vandaag nog een ticket en ze mag zelfs gratis mee.
P.S. MAAK JE VAST MAAR KLAAR VOOR HET BEGIN VAN HET EIND
Hoe de line up eruit gaat zien op 14 mei? Dit maken the Darkraver en Outsiders volgende week donderdag avond (6 april) vanuit de Batcave van Steve bekend, meer info hierover komt in de loop van de week op de Facebookpagina van B&B, dus geef de pagina meteen maar even een like om van alles op te hoogte te blijven!
The Darkraver & Outsiders
Tickets verkrijgbaar via: http://bit.ly/BenBevents
Vroege bird ticket ‚ā¨ 12,50
Vroege bird TRIO TICKET ‚ā¨ 32,50 (voor 3 personen)

By |2017-04-15T17:35:59+00:00april 15th, 2017|Geen categorie|0 Comments